Αγαπητοί μας Hoopsters,

Ελπίζουμε να είσαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς, μαζί με τις οικογένειές σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ήρθε η στιγμή να επανέλθουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Η καραντίνα, το παγκόσμιο φαινόμενο του ”lockdown” , άλλαξε τόσο τον τρόπο που σκεφτόμαστε όσο και τις ζωές μας. Για πολλούς από εσάς, αυτή η χρονιά είναι η τελευταία χρόνια στο σχολείο , και πιθανόν η τελευταία χρονιά που θα παίξετε μπάσκετ με τις ομάδες σας. Αυτές οι αναμνήσεις δεν χάνονται ποτέ. Παρόλο που δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να ζήσετε την αποχαιρετιστήρια τελετή σας , οι τελευταίοι δύο μήνες σίγουρα σας  έκαναν πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε μελλοντικές προκλήσεις.

Το Hoop Group Skills Camp του Μαΐου στην Αθήνα και το ταξίδι στο Academic Elite College Recruiting Camp το καλοκαίρι στις Η.Π.Α. δυστυχώς ακυρώθηκαν. Όσοι από εσάς είχατε προγραμματίσει να ταξιδέψετε στην Αμερική με την ελπίδα για ‘recruitment’ και του χρόνου θα βρίσκεστε στην τρίτη τάξη του Λυκείου, μπορείτε ακόμα να επιδείξετε τις δεξιότητές σας σε προπονητές. Για παράδειγμα, παρόλο που όλες οι δραστηριότητες του μπάσκετ έπρεπε αναγκαστικά να σταματήσουν τους τελευταίους δυόμισι μήνες, το Hoop Camp College βοήθησε φοιτητές-αθλητές να λάβουν μερικές ή πλήρεις υποτροφίες σε Πανεπιστήμια της Αμερικής.

Το Hoop Camp College ζωντανεύει το αμερικανικό μπάσκετ εδώ, στην Ελλάδα. Η μεγαλύτερη προσπάθεια και στόχος μας, όλα τα χρόνια της δράσης μας, είναι να γνωρίσουμε στους Έλληνες Hoopsters τον τρόπο με τον οποίο το μπάσκετ λειτουργεί και διεξάγεται στα Αμερικάνικά Πανεπιστήμια και Κολέγια. Το αμερικανικό μπάσκετ είναι διασκεδαστικό, απαιτητικό και αναμφισβήτητα το πιο προηγμένο μπάσκετ παγκοσμίως, καθώς διδάσκει όχι μόνο ένα σετ δεξιοτήτων υψηλού επιπέδου αλλά εφαρμόζει προηγμένες τεχνικές  που προωθούν τα μέγιστα αποτελέσματα στη σωματική απόδοση.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποδείξαμε ότι όταν συνδυάζεται η ποιοτική εκπαίδευση με το μπάσκετ, τότε επιτυγχάνεται ο παραπάνω στόχος και όλα γίνονται δυνατά. Τα αποτελέσματα αυτά επιτυγχάνονται με σκληρή δουλειά, εντός και εκτός γηπέδου, ακολουθώντας πάντα ένα καλά μελετημένο πρόγραμμα.

Ίσως κάτι που μας δίδαξαν τα προληπτικά μέτρα της καραντίνας  είναι το να είμαστε πιο προσεκτικοί και πειθαρχημένοι.  Αυτό είναι κάτι που πάντα εφάρμοζε το Hoop Camp College GR, αφήνοντας τις φανφάρες και τα φανταχτερά λόγια έξω από το σοβαρό ”παιχνίδι”. Για εμάς στο Hoop Camp College, κάθε μαθητής-αθλητής αξίζει την αμέριστη προσοχή μας για να τον βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση του ονείρου του. Εστιάζουμε σε κάθε άτομο ξεχωριστά.

Για όσους από εσάς επιθυμείτε να ζήσετε την εμπειρία του Hoop Camp College σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το Hoop Acadamy, μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του Α.Ο. Τριφυλλιακού και του Hoop Camp με έδρα το Χαλάνδρι, δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή σε ομάδες που αγωνίζονται στο Ε.Σ.Κ.Α., προσφέρει μαθήματα Αγγλικών και προετοιμασία  S.A.T. και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την εύρεση κολεγίου.Η φιλοσοφία του Hoop Academy είναι ατομοκεντρική στα πλαίσια μίας ομαδικής συνεργασίας.

Το Hoop Camp College εύχεται τα καλύτερα σε όλους. Καλή επιτυχία σε όλους όσους θα δώσουν Πανελλήνιες και S.A.T. Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι και πάντα να διαφυλάσσεται την ασφάλεια και την υγεία σας.