Προετοιμασία για το SAT

Το SAT είναι ένα βασικό, τυποποιημένο τεστ το οποίο αποτελεί  βασικό στοιχείο στην διαδικασία επιλογής φοιτητών από τα Αμερικανικά πανεπιστήμια. Οι εξετάσεις SAT διοργανώνονται αποκλειστικά από το College Board, που εδρεύει στις ΗΠΑ, και σκοπός τους είναι να προσμετρούν το βαθμό ετοιμότητας/ικανότητας των μαθητών να φοιτήσουν σε ανώτερα ιδρύματα. Κατά κανόνα οι μαθητές συμμετέχουν στις εξετάσεις SAT κατά την προ-τελευταία ή την τελευταία μαθητική τους χρονιά.

 Tα SAT μετρούν την γλωσσική επάρκεια, τις μαθηματικές γνώσεις και την ικανότητα των διαγωνιζόμενων στο γραπτό λόγο, δεξιότητες που οι μαθητές έχουν διδαχθεί στο σχολείο και είναι απαραίτητες για τη συνέχιση των σπουδών τους στο πανεπιστήμιο. Οι εξετάσεις δίνονται σε ένα αυστηρό χρονικό πλαίσιο (γρήγορο ρυθμό) και σε συνδυασμό με τον μέσο όρο του σχολικού απολυτηρίου των 3 τελευταίων τάξεων αποτελούν τα κριτήρια αξιολόγησης των ακαδημαϊκής επίδοσης των μαθητών. 

Πληροφορίες για τις ημερομηνίες εξετάσεων και για την εγγραφή στις εξετάσεις:

http://www.collegeboard.org

Προετοιμασία με το Prep Scholar

Το Hoop Camp συνεργάζεται με το PrepScholar για να προσφέρει σε όλους τους Έλλη-νες μαθητές-αθλητές την καλύτερη προετοιμασία για SAT, με online μαθήματα. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να προετοιμάζει και να βελτιώνει τις επιδόσεις των μαθημάτων, για το νέο σύστημα εξετάσεων SAT. Οι ασκήσεις, τα κουίζ και οι στρατηγικές του Prepscholar δημιουργήθηκαν μετά από χιλιάδες ώρες προσεκτι-κής προετοιμασίας από τους επαγγελματίες μας, σχεδιασμένες για το νέο πρόγραμμα του SAT.

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα μας αντλεί υλικό από μια συλλογή η οποία περιέχει πάνω από 100 ώρες μαθημάτων και 900 ερωτήσεις πρακτικής εξάσκησης. Αυτή η μεγάλη συλ-λογή άριστης ποιότητας και περιεχόμενου δημιουργήθηκε από τοπ καθηγητές για να εί-μαστε σίγουροι ότι οι μαθητές μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις εξετάσεις SAT. Το πακέτο του SAT καλύπτει όλες τις κατηγορίες του SAT (Reading, Writing and Language, and Math) καθώς και την έκθεση (Essay). Περιλαμβάνει, ακόμα, τέσσερα επίσημα τεστ SAT για να δοκιμάσουμε την επίδοση των μαθητών κάτω από ρε-αλιστικές συνθήκες εξετάσεων.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα διαβάσετε. Παρέχουμε οδηγίες μελέτης και σας καθοδηγούμε βήμα-βήμα για το τι πρέπει να διαβάσετε , καθώς και το ποιο μάθημα να πάρετε και πότε. Θα σας ενημερώνουμε για το πότε πρέπει να διαβάζετε μαθήματα, να λύνετε ερωτήσεις ή να εξετάζετε τα λάθη σας. Θα σας βάζουμε τεστ τη κατάλληλη στιγμή.
Ταυτόχρονα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε πάνω σε ποιόν τομέα θα εργαστείτε βραχυ-πρόθεσμα. Δεν έχετε όρεξη για μάθημα Μαθηματικών τώρα; Πάρτε ένα μάθημα ανά-γνωσης ( Reading), όπου θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή.

Προσαρμοσμένο στα Μέτρα σας!

Μέσα από ένα έξυπνο διαγνωστικό υπολογισμό βρίσκουμε το πραγματικό επίπεδο των  δεξιοτήτων σας. Στη συνέχεια δημιουργούμε για εσάς ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα προετοιμασίας που αντιστοιχεί στο επίπεδο δεξιοτήτων σας. Εάν είστε καλοί στα Μαθηματικά, σας δίνουμε πιο δύσκολα προβλήματα. Αν είστε αδύναμοι σε θέματα ανάγνωσης (Reading) σας δίνουμε ευκολότερα θέματα. Σας προκαλούμε να φτάσατε στην κορυφή των ικανοτήτων σας, και σας βάζουμε στο κατάλληλο πλαίσιο για να εξελιχθείτε με γρήγορους ρυθμούς.

Το πρόγραμμά σας αναπροσαρμόζεται συνεχώς. Μετά από κάθε μάθημα, επαναξιολογούμε τις επιδόσεις σας και προσαρμόζουμε το σχέδιο μελέτης σας. Για παράδειγμα, εάν είστε γραμμένοι στους αρχάριους στα Μαθηματικά/ Άλγεβρα, θα μεταφερθείτε στο μάθημα για προχωρημένους μόλις βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Ομοίως, εάν χρειάζεστε επιπλέον δουλειά στο γράψιμο (Writing), θα αναπρογραμματίσουμε το σχέδιο μελέτης σας.

Το αποτέλεσμα:  πιο αποδοτική μελέτη και υψηλότερα σκορ κάθε φορά που κάνετε εξάσκηση.

Βοηθητικά Βίντεο

Πολλά μαθήματα συμπεριλαμβάνουν βίντεο για να σας δείξουν το περιεχόμενο και τις στρατηγικές που χρειάζεστε για να πετύχετε στο SAT. Αυτά τα υψηλής ποιότητας  βίντεο συμπληρώνουν τα διαδραστικά μαθήματα μας  και εξηγούν προσεκτικά τις πιο δύσκολες έννοιες.

 Μηδέν  χρόνος αναμονής

Ξεκινήστε τη μελέτη άμεσα.

 Πρόσβαση ανά πάσα στιγμή

Μπείτε στο  PrepScholar όποτε θέλετε. Είμαστε πάντα online.

Πρόσβαση από παντού

Εξοικονομείστε  χρόνο. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν οπουδήποτε χωρίς την ανάγκη μετακίνησης και αλλαγής περιβάλλοντος για την παρακολούθηση τους.

Επωφεληθείτε από αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας SAT online που σας δίνει:

  • Προσαρμοσμένο διαγνωστικό κουίζ
  • Ένα σχέδιο μελέτης προσαρμοσμένο στις ικανότητές σας με δεκάδες μαθήματα, χιλιάδες ερωτήσεις πρακτικής υψηλής ποιότητας, επίσημες δοκιμές πρακτικής SAT και πολλά άλλα. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για το νέο SAT.
  • 1 έτος πρόσβασης, χωρίς περιορισμούς ώρας!
  • 40 ώρες περιεχομένου,
  • 1400+ ερωτήσεις πρακτικής,
  • 98 μαθήματα δεξιοτήτων, και 49 ασκήσεις τελειοποίησης δεξιοτήτων
  • Λεπτομερείς απαντήσεις για κάθε ερώτηση
  • Έξι πλήρη τεστ SAT
  • Καλύπτει όλα τα μαθήματα του SAT : Μαθηματικά, Ανάγνωση και Συγγραφή, Έκθεση

Κόστος για το διαδικτυακό μάθημα: 400 Ευρώ.

* Αν προτιμάτε, εκτός από το διαδικτυακό μάθημα, το Hoop Camp μπορεί να κανονίσει μια αξιολόγηση με προσωπική συνάντηση με έναν εξειδικευμένο δάσκαλο για να εξασκηθείτε σε μεγαλύτερο βάθος σε  ύλη/θέματα που θέλετε να κοιτάξετε λεπτομερώς. Το ελάχιστο ικανοποιητικό χρονικό διάστημα για την γραφή και την ανάγνωση (Reading & Writing) υπολογίζεται στις δέκα ώρες. Το ίδιο χρονικό διάστημα ισχύει και για τα μαθηματικά (10 ώρες). Μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο τμήματα ή μόνο το ένα. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, σας συνιστούμε να το κάνετε δύο μήνες πριν από την ημερομηνία των εξετάσεων.