Προετοιμασία για το SAT

Το Hoop Camp συνεργάζεται με το  PrepScholar για να προσφέρει σε όλους τους  Έλληνες μαθητές-αθλητές την καλύτερη προετοιμασία για SAT, η οποία παρέχεται online.  Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να βελτιώσει τις επιδώσεις των μαθημάτων για το νέο σύστημα του SAT.  Οι ασκήσεις, τα κουίζ και οι στρατηγικές μας δημιουργήθηκαν μετά από χιλιάδες ώρες προσεκτικής μελέτης από επαγγελματίες του Prepscholar για το νέο πρόγραμμα του SAT.

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα μας αντλεί υλικό από μια συλλογή η οποία περιέχει πάνω από 100 ώρες μαθημάτων και 900 ρεαλιστικές ερωτήσεις πρακτικής. Αυτή η μεγάλη συλλογή άριστης ποιότητας και περιεχόμενου δημιουργήθηκε από τοπ καθηγητές για να είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα παίρνετε μια  νέα και εκτενή πρακτική η οποία σας προετοιμάζει για το κανονικό τεστ του SAT.  Το πακέτο του SAT καλύπτει όλες τις κατηγορίες του SAT (Reading, Writing and Language, and Math) καθώς και την έκθεση (Essay). Περιλαμβάνει, ακόμα, τέσσερα επίσημα τεστ SAT για να δοκιμάσουμε τις ικανότητές σας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα διαβάσετε. Παρέχουμε οδηγίες μελέτης και σας καθοδηγούμε βήμα-βήμα  για το τι πρέπει να διαβάσετε , καθώς και το ποιο μάθημα να πάρετε και πότε.  Θα σας ενημερώνουμε για το πότε πρέπει να διαβάζεται μαθήματα, να λύνεται ερωτήσεις ή να εξετάζεται τα λάθη σας. Θα σας βάζουμε τεστ τη κατάλληλη στιγμή.

Ταυτόχρονα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε πάνω σε ποιόν τομέα θα εργαστείτε βραχυπρόθεσμα. Δεν έχετε όρεξη για  μάθημα Μαθηματικών τώρα; Πάρτε ένα μάθημα ανάγνωσης ( Reading), όπου θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή.

Προσαρμοσμένο στα Μέτρα σας!

Ο έξυπνος διαγνωστικός μας υπολογισμός βρίσκει το πραγματικό επίπεδο των  δεξιοτήτων σας και δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα προετοιμασίας που αντιστοιχεί σ το επίπεδο δυσκολίας σας. Εάν είστε καλοί στα προβλήματα Μαθηματικών, σας δίνουμε πιο δύσκολα προβλήματα. Αν είστε αδύναμοι σε θέματα ανάγνωσης (Reading) σας δίνουμε ευκολότερα θέματα. Σας προκαλούμε να φτάσατε στην κορυφή των ικανοτήτων σας, και σας βάζουμε στο κατάλληλο πλαίσιο για να εξελιχθείτε με γρήγορους ρυθμούς.

Το πρόγραμμά σας ανανεώνεται συνεχώς. Μετά από κάθε μάθημα, επαναξιολογούμε τις επιδώσεις σας και προσαρμόζουμε το σχέδιο μελέτης σας. Για παράδειγμα, εάν είστε γραμμένοι στους αρχάριους στα Μαθηματικά/ Άλγεβρα, θα μεταφερθείτε αμέσως στο μάθημα για προχωρημένους. Ομοίως, εάν χρειάζεστε επιπλέον δουλειά στο γράψιμο (Writing), θα αναπρογραμματίσουμε το σχέδιο μελέτης σας.

Το αποτέλεσμα:  πιο αποδοτική μελέτη και υψηλότερα σκορ κάθε φορά που κάνετε εξάσκηση.

Βοηθητικά Βίντεο

Πολλά μαθήματα συμπεριλαμβάνουν βίντεο για να σας δείξουν το περιεχόμενο και τις στρατηγικές που χρειάζεστε για να πετύχετε στο SAT. Αυτά τα υψηλής ποιότητας  βίντεο συμπληρώνουν τα διαδραστικά μαθήματα μας  και εξηγούν προσεκτικά τις πιο δύσκολες έννοιες.

 

Μηδέν  χρόνος αναμονής

Ξεκινήστε τη μελέτη άμεσα.

 

Πρόσβαση ανά πάσα στιγμή

Μπείτε στο  PrepScholar όποτε θέλετε. Είμαστε πάντα online.

Πρόσβαση από παντού

Εξοικονομείστε  χρόνο. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν οπουδήποτε χωρίς την ανάγκη μετακίνησης και αλλαγής περιβάλλοντος για την παρακολούθηση τους.

Επωφεληθείτε από αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας SAT online που σας δίνει: ένα σχέδιο μελέτης προσαρμοσμένο στις ικανότητές σας με δεκάδες μαθήματα, χιλιάδες ερωτήσεις πρακτικής υψηλής ποιότητας, επίσημες δοκιμές πρακτικής SAT και πολλά άλλα. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για το νέο SAT.

1 έτος πρόσβασης, χωρίς περιορισμούς ώρας!

40 ώρες περιεχομένου
1400+ ερωτήσεις πρακτικής
98 μαθήματα δεξιοτήτων
49 ασκήσεις  τελειοποίησης δεξιοτήτων
Έξι κανονικά τεστ SAT
Καλύπτονται όλα τα μαθήματα του SAT : Μαθηματικά, Ανάγνωση και Συγγραφή, Έκθεση
Λεπτομερείς απάντησης για κάθε ερώτηση
Προσαρμοσμένο διαγνωστικό κουίζ

Κόστος για το διαδικτυακό μάθημα: 400 Ευρώ.

* Αν προτιμάτε, εκτός από το διαδικτυακό μάθημα, το Hoop Camp μπορεί να κανονίσει μια τετ α τετ αξιολόγηση με έναν εξειδικευμένο δάσκαλο για να περάσετε  υλικό που θέλετε να κοιτάξετε λεπτομερώς. Το ελάχιστο ικανοποιητικό χρονικό διάστημα για την γραφή και την ανάγνωση (Reading & Writing) υπολογίζεται στις δέκα ώρες. Το ίδιο χρονικό διάστημα ισχύει και για τα μαθηματικά (10 ώρες). Μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο τμήματα ή μόνο το ένα. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, σας συνιστούμε να το κάνετε δύο μήνες πριν από την ημερομηνία των εξετάσεων.

Κόστος για το διαδικτυακό μάθημα 400 Ευρώ + 200 για κάθε τμήμα.