Το Hoop Camp απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν στο πρώτο Hoop Group Skills Camp, το οποίο διεξάχθηκε στη Νέα Πεντέλη από 6 έως 9 Μαΐου.

Αν και ήταν αναμενόμενο για το Hoop Camp να προσελκύσει, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, επίδοξους αθλητές υψηλού επιπέδου, ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη η αγωνιστικότητα, η τεχνική και η δίψα για μπάσκετ που επέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες.  Η εκδήλωση, η οποία διήρκησε τέσσερεις ημέρες για τα αγόρια όλων των ηλικιών, και δύο ημέρες  για τα κορίτσια, ήταν γεμάτη από μπασκετική δραστηριότητα υψηλής έντασης και απαράμιλλο ενθουσιασμό. Οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν επέδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα αλλά και ομαδικότητα.

Οι επισκέπτες προπονητές μας, προερχόμενοι από το περίφημο Hoop Group, o Adam Turner και ο Zack Curran, ήταν απλά εκπληκτικοί. Και οι δύο προπονητές έδωσαν μία δυναμική που σπάνια συναντάται στο σύνηθες μπασκετικό περιβάλλον. Το πάθος τους για το άθλημα παρακίνησε τους συμμετέχοντες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι προπονητικές τεχνικές που εισήγαγαν ήταν πραγματικά επαναστατικές και η ενέργεια που έβγαλαν κατά τη διάρκεια όλων των προπονήσεων, απλά ανεξάντλητη. Ειλικρινά ευχαριστούμε και τους δύο και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σύντομα κοντά μας. Και οι δύο προπονητές επεσήμαναν ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα μπορούσαν να εξελιχτούν σε παίκτες κολεγιακού επιπέδου NCAA. Αυτό επιβεβαίωσε την πεποίθηση του Hoop Camp, ότι η Ελλάδα ξεχειλίζει από μπασκετικό ταλέντο, τόσο στο γήπεδο όσο και στο σχολείο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο Hoop Camp μέσω της παρουσίας των παιδιών τους. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με πολλούς γονείς για τις δυνατότητες επιδίωξης  ακαδημαϊκών και αθλητικών υποτροφιών στις ΗΠΑ. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τους συμμετέχοντες αθλητές σε εξειδικευμένους προπονητές, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στην επιλογή επίδοξων σπουδαστών – αθλητών, επισημαίνοντας διαρκώς τη σπουδαιότητα τόσο των αθλητικών όσο και των ακαδημαϊκών επιδόσεων.

Το Hoop Camp στηρίχθηκε εξίσου και σε μία αφοσιωμένη ομάδα Ελλήνων προπονητών, τους οποίους ευχαριστεί ιδιαίτερα για το χρόνο που αφιέρωσαν και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν. Το  HoopGroup με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά αυτών των εξαιρετικών προπονητών, των ακαδημαϊκών συμβούλων και του υποστηρικτικού προσωπικού, προσδοκά να χτίσει και να αναπτύσσει διαρκώς τους συμμετέχοντες σπουδαστές – αθλητές, προετοιμάζοντάς τους να παρουσιάσουν το ταλέντο τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Το Hoop Camp θα αναχωρήσει στις 21 Ιουλίου για το καταξιωμένο Hoop Group Academic Elite Camp το οποίο θα διεξαχθεί στο Reading της Pennsylvania. Πάνω από 150 προπονητές του κολεγιακού πρωταθλήματος θα είναι παρόντες για να παρακολουθήσουν τους επίδοξους σπουδαστές – αθλητές. Είμαστε βέβαιοι ότι και οι δικοί μας αθλητές θα τα πάνε περίφημα. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες  θέσεις για όσους παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις μας, αλλά και για όσους δεν πρόλαβαν, για τους οποίους διοργανώνουμε δοκιμαστικές προπονήσεις μεταξύ 20/05 – 05/06. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές που ξεκινούν τη 1η, 2α ή 3η Λυκείου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Hoop Camp.

Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά την Nickan, τον χορηγό αθλητικών ειδών του Hoop Camp, την Verbillion για την παραγωγή των βίντεο του camp, καθώς και τους υπεύθυνους επικοινωνίας μας, το superbasket.gr και το basketblog.gr.