Ποιοι Είμαστε

 Το Hoop Camp είναι ένας αθλητικός φορέας μπάσκετ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Hoop Group, το μεγαλύτερο recruiting και exposure camp των ΗΠΑ που εδρεύει στο New Jersey.

 Σκοπός του Hoop Camp

 Σκοπός του Hoop Camp είναι η προετοιμασία και καθοδήγηση ταλαντούχων αθλητών με τις απαιτούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις , για να διεκδικήσουν μια αθλητική ή ακαδημαϊκή υποτροφία σε κάποιο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

 Οι επίδοξοι αθλητές/ σπουδαστές θα έχουν την καθοδήγηση και την προώθηση που χρειάζονται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Hoop Camp.

 Κορυφαίοι προπονητές , γυμναστές, εργοφυσιολόγοι, αθλητικοί ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, φυσικοθεραπευτές αλλά και εκπαιδευτικοί θα φροντίσουν να τους προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

 Αθλητές που δεν θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο αυτό, αλλά απλά θέλουν να βελτιώσουν και να τελειοποιήσουν την απόδοσή τους στο μπάσκετ, μπορούν να βρουν στο Hoop Camp το ιδανικό περιβάλλον και την κατάλληλη υποστήριξη για να εξελιχθούν ακολουθώντας τις Αμερικάνικες αρχές προπόνησης και το εξειδικευμένο πρόγραμμα του Hoop Group.