Το Hoop Camp με χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία του μ’ ένα από τους πιο ιστορικούς μπασκετικούς συλλόγους της Αθήνας, τον Τριφυλλιακό. Το Hoop Academy επιτρέπει σε όλα τα μέλη της ακαδημίας, ξεκινώντας από την ηλικία των 6 ετών και φτάνοντας στα 18, να γνωρίσουν το μπάσκετ ως τρόπο ζωής.

Η ακαδημία αποτελείται από τρία ξεχωριστά προγράμματα. Basic, Advanced και Elite. Οι παίκτες που είναι αρχάριοι ή απλά παίζουν μπάσκετ για διασκέδαση και για γυμναστική ξεκινάνε στο Basic (βασικό) επίπεδο. Γι’ αυτούς που ζητάνε κάτι παραπάνω από την προπόνησή τους και θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους, το Advanced πρόγραμμα είναι ιδανικό, καθώς προσθέτει μία επιπλέον προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, η οποία είναι φτιαγμένη πάνω στις ατομικές ανάγκες κάθε παίκτη. Τέλος, το Elite πρόγραμμα αναφέρεται σε όλους τους φιλόδοξους μαθητές-αθλητές που αναζητούν μία ακαδημαϊκή και αθλητική υποτροφία σ’ ένα αμερικάνικο πανεπιστήμιο. Μαζί με τις επιπλέον προπονήσεις που περιέχονται σ’ αυτό το πακέτο (Elite), το Hoop Academy παρέχει υπηρεσίες καθοδήγησης, ακαδημαϊκών και αθλητικών προδιαγραφών, για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια. Οι Elite αθλητές, επίσης, θα επιβλέπονται και θα αξιολογούνται από κορυφαίους κολεγιακούς προπονητές του Hoop Group U.S.A. και τους συνεργάτες τους.

Για τους μικρούς παίκτες , ηλικίας 6-9 ετών, το Hoop Academy θα συμπεριλάβει το πρόγραμμα English For Fun , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να γνωρίσει τις έννοιες των αγγλικών ,καθώς και την ίδια τη γλώσσα, στα παιδιά, μέσα από το μπάσκετ και άλλες δραστηριότητες.

Η παράδοση του Τριφυλλιακού ,η επιθυμία του ομίλου για υψηλό επίπεδο και η έντονη αμερικάνικη επιρροή που φέρει το Hoop Camp College, καθιστούν το Hoop Academy μια πρωτοποριακή ακαδημία μπάσκετ και σύμμαχο κάθε μέλους.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site : http://www.hoopacademy.gr