ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Στην Αμερική πάνω από 400.000 μαθητές λυκείου, αγωνίζονται στο μπάσκετ και πάνω από 10.000 προπονητές λαμβάνουν δράση στα πλαίσια των σχολικών αγώνων. Η εισαγωγή σε ένα καλό πανεπιστήμιο με αθλητική υποτροφία αποτελεί όνειρο πολλών νέων αθλητών-μαθητών, εντός και εκτός των Η.Π.Α.

Οι υποτροφίες που προσφέρονται από αμερικανικά πανεπιστήμια  προϋποθέτουν πέρα από ταλέντο και καλούς βαθμούς. Ανερχόμενοι Έλληνες μαθητές-αθλητές οι οποίοι παίζουν μπάσκετ σε ένα ανώτερο επίπεδο το και έχουν καλούς βαθμούς στο σχολείο, έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν υποτροφία σε Αμερικάνικα πανεπιστήμια.

 

Το Hoop Camp μαζί με το τους συμβούλους της, τόσο εδώ στην Ελλάδα όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρέχει τη δυνατότητα να αναλάβει όλη τη διαδικασία. Υπάρχουν πολλά επίπεδα υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

4 + 10 =

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Φροντίζουμε τη διαδικασία για να βοηθήσουμε τους νεαρούς αθλητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Αξιολογούμε το ταλέντο, τις αθλητικές ιδιότητες, το εκπαιδευτικό επίπεδο και τις ευκαιρίες για την πιο ανταγωνιστική απόδοση.

Το πιο σημαντικό είναι ότι προσαρμόζουμε την έρευνα, τη δικτύωση και την υποστήριξή μας με βάση τις ικανότητες του αθλητή, για να εξασφαλίσουμε την καταλληλότερη “εφαρμογή”.

Μερικές από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Δημιουργία ενός προφίλ στο διαδίκτυο και και την προώθηση του προφίλ σε προπονητές των ΗΠΑ.

Ανάπτυξη ψηφιακών μέσων προβολής του ταλέντου του αθλητή.

Βοηθώντας τον αθλητή με όλες τις αιτήσεις, εγγραφές και διοικητικές διαδικασίες.

Διαπραγμάτευση όρων υποτροφιών.

Benefits of  Independent Support

1.Οι σπουδαστές με συγκεκριμένες δεξιότητες και συμφέροντα επωφελούνται από προσαρμοσμένες συμβουλές.

2. Φοιτητές αθλητές: Η διαδικασία αίτησης κολεγίων για μαθητές-αθλητές είναι διπλή που περιλαμβάνει τόσο ακαδημαϊκή όσο και αθλητική αξιολόγηση.

3. Οι σπουδαστές που φαινομενικά “κάνουν τα πάντα καλά” θα πρέπει να πάρουν το χρόνο για να κάνουν μια μεγάλη επιλογή για το κολέγιο. Είναι σημαντικό για τους σπουδαστές με υψηλή επίδοση να αξιολογούν τους στόχους τους, για να βρουν τα κατάλληλα ιδρύματα και να ξεχωρίζουν από τους άλλους.

4. Απασχολημένοι γονείς: Στις περισσότερες οικογένειες, και οι δύο γονείς εργάζονται με πλήρη απασχόληση. Η εύρεση χρόνου για τη διαχείριση της διαδικασίας του κολεγίου αποτελεί πρόκληση.

5. Οι φοιτητές πρώτης γενιάς: Οι περισσότεροι φοιτητές πρώτης γενιάς έχουν εξαιρετική γονική υποστήριξη για την επίτευξη εκπαιδευτικών στόχων. Εντούτοις, η εξειδίκευση μπορεί να λείπει.

George Demetriades

Senior Partner, HCG