ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Στην Αμερική πάνω από 400.000 μαθητές λυκείου, αγωνίζονται στο μπάσκετ και πάνω από 10.000 προπονητές λαμβάνουν δράση στα πλαίσια των σχολικών αγώνων. Η εισαγωγή σε ένα καλό πανεπιστήμιο με αθλητική υποτροφία αποτελεί όνειρο πολλών νέων αθλητών και μαθητών, εντός και εκτός των Η.Π.Α.

Οι υποτροφίες που προσφέρει η Αμερική, προϋποθέτουν πέρα από ταλέντο και καλούς βαθμούς. Ανερχόμενοι, Έλληνες μαθητές οι οποίοι αριστεύουν στο μπάσκετ (το επίσημο εθνικό άθλημα της χώρας) και έχουν ιδιαίτερα υψηλούς βαθμούς στο σχολείο, έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν υποτροφία σε κάποιο Αμερικάνικο πανεπιστήμιο.

 

Αυτό που έλλειπε από την Ελλάδα ήταν μία οργάνωση το οποίο να ενδιαφερόταν πάνω από όλα για τον μαθητή-αθλητή και τίποτα άλλο. Αυτή η οργάνωση πλέον υπάρχει και είναι το Hoop Camp!

 

Το Hoop Camp μαζί με το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, διδάσκει και το Αμερικάνικο μπάσκετ, παρέχει ακαδημαϊκή υποστήριξη για να προετοιμάσει τους μαθητές για τις εισαγωγικές εξετάσεις σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και συστήνει στους υποψηφίους την Αμερικανική κουλτούρα και κοινωνία.

 

Οι εξέχοντες αθλητές (γυναίκες και άντρες) δεν είναι μόνο αυτοί που διαπρέπουν στο άθλημα τους αλλά και στα σχολικά θρανία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ενημερωτική συνάντηση και εμείς θα σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του Hoop Camp.