Αυτό το Σεπτέμβριο, το κλειστό γήπεδο Μπάρας των Τρικάλων θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του δύο κορυφαίους προπονητές του Hoop Group, τον James Cooper Jr. και τον Mike Rice (πρώην προπονητής των Rutgers, Robert Morris, Fordham, Pittsburg). To πρόγραμμα θα διαρκέσει τρεις ημέρες, 27,28 και 29 Σεπτεμβρίου και θα εμπεριέχει, συν τοις άλλοις,14 ώρες προπόνησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ και σεμινάριο για τους γονείς με τον Executive Director του Hoop Camp College GR κ. Αθανάσιο Τζήρο.  Φέτος,θα βρίσκεται και ο καθηγητής διαιτησίας καλαθοσφαίρισης  και εκπαιδευτικός κ.Νικόλαος Χλωρός. 

Όλοι οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών θα βιώσουν από κοντά την ένταση κάθε προπόνησης του Coach Mike Rice που υπόσχεται φέτος να είναι ακόμα πιο έντονες (skills, drills and games)

Σε αυτό το μεγάλο μπασκετικό γεγονός αρωγός στέκεται η A.H.E.P.A. (ICARUS CHAPTER 36), η οποία θα δώσει σε δύο MVP (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 2001-2004) 1.000 ευρώ χορηγία. Επιπλέον, θα προσφέρει χορηγία αξίας 500 ευρώ για τους δεύτερους κατά σειρά MVP (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 2001-2004). Οι χορηγίες  μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα αγόρια για το Hoop Group Academic Elite Recruiting Camp 2020 (Η.Π.Α.) ή για τις υπηρεσίες Recruiting Services του Hoop Camp. Οι χορηγίες κοριτσιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για της υπηρεσίες Recruiting Services του Hoop Camp.  

 

https://hoopcamp.ticketspice.com/2nd-hoop-camp-thessaly-basketball-camp

Coach Mike Rice and James Cooper Jr.