Έρχεται ο Bob Hurley στο Hoop Camp College!

Το Hoop Camp στοχεύει πάντα να παρέχει την καλύτερη αθλητική κι εκπαιδευτική καθοδήγηση στους μαθητές/αθλητές που το εμπιστεύονται κι αυτό θα γίνει από τις 11 έως τις 14 Απριλίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Deree (American College of Greece). Το Hoop Camp διοργανώνει το «Bob Hurley’s skills camp» και σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα προπονητικό πρόγραμμα που θα διεξαχθεί από «θρύλους» του αθλήματος.

Για πρώτη φορά στα αθλητικά χρονικά της Ελλάδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες ενός εμβληματικού προπονητή. Όντας από το 2010 μέλος του “Naismith Memorial Basketball Hall of Fame” ο coach BOB HURLEY, (Βραβείο ESPY Καλύτερου προπονητή, Naismith Boy’s High School Coach of the Year) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να προπονήσει στο «Bob Hurley’s Skills Camp» που διοργανώνει το Hoop Camp.

Οι… εκπλήξεις, όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στις εγκαταστάσεις του Deree θα βρεθεί και ο Πρόεδρος του Hoop Group, Mr. ROB KENNEDY, ο οποίος θα μιλήσει με τους παίκτες και τους γονείς για όσα πρέπει να κάνουν για να γίνει το όνειρο μίας υποτροφίας πραγματικότητα. Η διαδικασία που ακολουθείται, μικρά μυστικά, συμβουλές και απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο των ομιλιών του. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό του Hoop Camp, θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες στην απαιτητική διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα κορυφαία Αμερικανικά Κολέγια.

ΚΟΣΤΟΣ: 185 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

– 20 ώρες προπόνησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ.
– Εκπαιδευτική καθοδήγηση από τον Πρόεδρο του Hoop Group, Mr. Rob Kennedy.
– Ωριαίο Σεμινάριο για τον τρόπο προσέγγισης των Κολεγίων και ανάλυση όσων χρειάζονται για την υποβολή αίτησης στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Κολέγια των ΗΠΑ.
– Ευκαιρίας διεκδίκησης μίας αθλητικής υποτροφίας από το Hoop Camp College για το Deree-The American College of Greece. (αφορά τον πρώτο χρόνο φοίτησης).
– Καθημερινό μεσημεριανό γεύμα.

 

εγγραφή

https://hoopcamp.ticketspice.com/bob-hurley-skills-camp-athens-greece

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο BOB HURLEY
– ήταν προπονητής στο St. Antony από το 1972 μέχρι το 2017;
– έχει στη συλλογή του 28 πρωταθλήματα Πολιτείας και 4 Εθνικά;
– έχει στείλει περισσότερους από 150 αθλητές με πλήρη υποτροφία σε Division I Κολέγια;
– ήταν ο προπονητής έξι παικτών που έγιναν NBA draft picks πρώτου γύρου;
– έχει ανακηρυχτεί τρεις φορές USA Today National Coach of the Year;
– είναι μόλις ο τρίτος high school coach που γίνεται μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame;