Με χαρά το Hoop Camp Greece ανακοινώνει το πέμπτο του ταξίδι  στην Αμερική. Ο σκοπός του ταξιδιού μας είναι η  ανάδειξη νέων Ελλήνων μαθητών-αθλητών στα πλαίσια του μεγαλύτερου κολεγιακού elite recruiting camp της Αμερικής!

Προσκαλούμε αγόρια ηλικίας 15-18 ετών , τα οποία επιθυμούν να βιώσουν από κοντά ένα από τα καλύτερα Exposure & Recruiting camps των Η.Π.Α.  Μερικά από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής, που ανήκουν στης κατηγορίες (Basketball) D2 και D3,  θα είναι εκεί για να αναζητήσουν νέους παίκτες και να κερδίσουν το ενδιαφέρον τους. Πανεπιστήμια όπως το Johns Hopkins, New York University, The State University of New York, Rutgers University-Newark, Pen State-Harrisburg και άλλα γνωστά σχολεία, θα δώσουν το παρόν!  Τα πανεπιστήμια και τα κολέγια της κατηγορίας D2-D3 Basketball,  είναι εξίσου αξιόλογα με αυτά του Division 1 καθώς προσφέρουν την ευκαιρία απόκτησης μερικής ή ολικής υποτροφίας από ανώτερα αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι μαθητές – αθλητές που πιστεύουν ότι ανήκουν αθλητικά στην κατηγορία D1 και είναι καλοί μαθητές, έχουν την δυνατότητα μέσω του HOOP GROUP USA να επιδιώξουν και Πανεπιστήμια Division 1 (Basketball)  με ένα ειδικό, ατομικό πρόγραμμα που αναλαμβάνει αποκλειστικά το Hoop Camp College GR.

Το ταξίδι μας στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει διάρκεια 6 ημερών. Η αναχώρηση από Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου. Τις πρώτες δύο μέρες θα μείνουμε στη Νέα Υόρκη. Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούμε το campus του New York University, να δούμε παγκοσμίως γνωστά αξιοθέατα, να πάμε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στο κόσμο και να γνωρίσουμε τη πόλη της Νέας Υόρκης. Στις 13 Ιουλίου, αναχωρούμε για το East Stroudsburg University για το τετραήμερο camp. Στις 17 Ιουλίου φτάνουμε πίσω στην Αθήνα.

Για Το Φυλλάδιο του 2020  Hoop Group Elite κάνετε κλικ εδώ.

Για κρατήσεις κάνετε κλικ εδώ.