Ανησυχείτε μήπως οι δεξιότητές σας στο μπάσκετ αναπτύσσονται με αργό ρυθμό; Τι πρόγραμμα θα πρέπει να ακολουθήσετε για να αναδείξετε τις ικανότητές σας; Μπορείτε να συνδυάσετε το μπάσκετ με τις σπουδές; Το Hoop Camp GR έχει τη λύση!

Η αδυναμία στις αθλητικές επιδόσεις μπορεί να οφείλεται, πιθανότατα, στην περιορισμένη έως και σπάνια συμμετοχή σας στα παιχνίδια και τους αγώνες της ομάδας σας και στον μη επαρκή αριθμό προπονήσεων (λιγότερες από 4 φορές την εβδομάδα). Αυτό εμείς μπορούμε να το διορθώσουμε!

Οι προπονητές στα Κολέγια αναζητούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από τους υποψήφιους ‘recruits’ ανεξάρτητα από την κατηγορία που ανήκει το καθένα (Division I,II and III). Οι προπονητές μας γνωρίζουν καλά το κολεγιακό μπάσκετ και σχεδιάζουν ατομικά προγράμματα βασισμένα στις ανάγκες σας, με γραπτές αξιολογήσεις και σχόλια από (ενεργούς) προπονητές κολεγίων.

Το ακαδημαϊκό κομμάτι του προγράμματός μας, αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές-πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας- βοηθώντας τους μαθητές να φτάσουν το ανώτατο επίπεδο γνώσεων που χρειάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις (S.A.T.). Εστιάζουμε στις αδυναμίες του μαθητή, και με τις κατάλληλες μεθόδους και εργαλεία δημιουργούμε ένα πρόγραμμα One on One.

Τέλος, η επιλογή του σωστού πανεπιστήμιου είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Είναι πολύ σημαντικό ο υποψήφιος να γνωρίζει ποια κατεύθυνση θέλει να ακολουθήσει και τα πανεπιστήμια που θέλει να σπουδάσει. Για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα και να επιλέξετε το σωστό εκπαιδευτικό ίδρυμα θα πρέπει να γνωρίζετε το επίπεδο μπάσκετ, τις ακαδημαϊκές δυνατότητες και τις πιθανότητες διεκδίκησης μίας υποτροφίας. Οι σύμβουλοί μας διακρίνονται από ειλικρινή επαγγελματισμό και θα σας καθοδηγήσουν με ρεαλιστικές προσεγγίσεις, οι οποίες θα ταιριάζουν σε εσάς. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!

Το College Prep Package είναι η λύση! Ένα ”πακέτο” προετοιμασίας το οποίο εστιάζει σε κάθε μαθητή-αθλητή ατομικά, παρέχοντας υπηρεσίες με προσιτές τιμές και μέγιστα αποτελέσματα.

Click Here to Register