ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM

Ο Κώστας Χαρτοματσίδης είναι διπλωματούχος της Σχολής προπονητών της Γ.Γ Αθλητισμού. Εχει διατελέσει προπονητής σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι προπονητής της ομάδας ανδρών της Α.Ε ΠΕΝΤΕΛΗΣ που αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία.

kostas@hoopcamp.gr

Ο Αρης Μανιάτης είναι διπλωματούχος της σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Αθλητισμού.Διετέλεσε προπονητής όλων των ηλικιακών ομάδων και διευθύνει το αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Α.Ε ΠΕΝΤΕΛΗΣ.Επαγγελματίας  basketball personal trainer διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ατομική βελτίωση αθλητών. Ανήκει στο προπονητικό team του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑ για επίλεκτους  γεννημένους το 2002 και 2003.

aris@hoopcamp.gr

Ο Μίλος Pavličević έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ στις κατηγορίες Α1 και Α2 στις ομάδες Σπόρτιγκ, Ηράκλειο, Δούκας, Ηλυσιακός, Π.Φάληρο, Ίκαροι Σερρών. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και έχει υπάρξει προπονητής τμημάτων υποδομής στις ομάδες Αστέρας Πατησίων, Τρίτωνας, Νίκη Αμαρουσίου και τώρα είναι στην Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών. Παράλληλα εργάζεται ως γυμναστής στο Αρσάκειο σχολείο Ψυχικού.

milos@hoopcamp.gr

Η Γεωργια Μποκα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΔΗΜΟΚΡΙΤΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση. Διακρινεται για την ικανότητα της στην ομαδική συνεργασία, την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις . Έχει εμπειρία στην προπονητική μικρών ηλικιών ενώ έχει διατελέσει αθλήτρια απο τα τοπικά μέχρι την Α2  Γυναικών.

georgia@hoopcamp.gr

Academic Advisor

Γέννημα θρέμα της πολιτείας της Μασσαχουσέτης των ΗΠΑ, ο Θανάσης Αλιφέρης έχει λάβει μεταξύ άλλων μεταπτυχιακούς τίτλους στην Εκπαίδευση με εξειδίκευση στις κοινωνικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέτης, διδακτορικό κύκλο μαθημάτων στην κοινωνική ανθρωπολογία και σειρά σπουδών στη σχολή κοινωνιολογίας του Δημοκρήτιου Πανεπιστημίου. Από το 2008 έως το 2014, ο Θανάσης Αλιφέρης εφάρμωσε ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική ψυχολογία και προετοιμασία ESL σε όλα τα επίπεδα πτυχίων Cambridge και Michigan. Έχει προσφέρει ανεκτίμητη υποστήριξη σε μαθητές-αθλητές που επιδιώκουν ακαδημαϊκές και αθλητικές διακρίσεις στις ΗΠΑ. Έχει υπάρξει εισηγητής σε πολλά διεθνή Fora σε θέματα ψυχολογίας.